bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний англомовний майстер-клас «Основи самооборони з демонстрацією»
22.06.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих відвідати безкоштовний англомовний майстер-клас «Основи самооборони з демонстрацією».

Мова заходу – англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: вівторок, 27червня, 14:30 - 16:00

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Тренер: Террі де Шалон - колишній військовий та охоронець. Террі народився у Шотландії, проживав в Англії та Росії, а наразі протягом декількох років проживає у Києві. В даний час Террі працює журналістом і викладачем англійської та французької мов, а у вільний час займається кікбоксингом та пише вірші.

Життя повне несподіванок, а часом небезпеки, тому дуже важливо вміти захистити себе. На цьому майстер-класі, Террі навчить вас деяким із найефективніших методів самозахисту, таким як ситуаційна обізнаність, елемент сюрпризу, елементи бойових мистецтв, нелетальна зброя та іншим, а ви можете попрактикувати деякі з них.Форма одягу: довільна, зручна.

Запрошуються всі охочі!

Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]

Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та  https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.