bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Концентрація земель великими агрокомпаніями: останні тенденції та виклики»
05.07.2017

Центр екологічних ініціатив «Екодія» у партнерстві з всесвітньою ініціативою Land Matrix організовують семінар на тему «Концентрація земель великими агрокомпаніями: останні тенденції та виклики», який відбудеться 13 липня 2017 р у м. Київ. Дедлайн - 9 липня 2017 р.

Захід присвячений останнім тенденціям на ринку землі України та у країнах Східної Європи. Під час семінару будуть обговорюватись існуючі та потенційні проблеми у сфері земельних відносин в Україні. Підійматимуться питання прозорості процесів отримання великих земельних ділянок та екологічних наслідків концентрації сільськогосподарських угідь.

Серед доповідачів – експертка з Університету Відня Крістіна Планк, доктор економічних наук Андрій Мартин, координатор проекту Land Matrix в Східній Європі Михайло Амосов, представники інших профільних аграрних організацій та екологічних громадських ініціатив та ВНЗ України.

Семінар складатиметься з двох частин. У ході першої частини відбудеться виступи запрошених спікерів та обговорення їх доповідей з учасниками.

Друга частина буде присвячена тренінгу по роботі з інформаційною базою Land Matrix щодо власності на земельні угіддя та користування ними в Україні та світі.

Ви зможете навчитися:

  1. Як правильно та ефективно користуватися інформаційною базою landmatrix.org
  2. Що Ви особисто можете привнести до ініціативи Land Matrix?

Запрошуємо усіх зацікавлених взяти участь у заході, зареєструвавшись за посиланням до 9 липня 2017 року. Участь у заході є безкоштовною, кількість місць обмежена. Для зареєстрованих іногородніх є можливість оплати проїзду, проживання та харчування на час проведення заходу.

За додатковою інформацією звертайтеся: Амосов Михайло, +380957088897, [email protected]

*Ініціатива Land Matrix виникла на початку 2010 років з метою контролю та моніторингу транзакцій купівлі, продажу та оренди земельних угідь іноземними інвесторами у країнах з низьким та середнім рівнем доходів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.