bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні семінари «Eastern Partnership Leaders for Change» для східного та західного регіонів
02.08.2017

Український інститут міжнародної політики в партнерстві із Фондом Конрада Аденауера та Фундацією Едуардо Фрея в 2017 році продовжує проект, започаткований в 2016 році, спрямований на розвиток політичної активності, підвищення рівня політичної освіченості та грамотності, надати можливість зрозуміти ціннісну складову кращих політичних європейських практик -  «Eastern Partnership Leaders for Change». Дедлайн - 18 серпня 2017 р.

Метою даного проекту є сприяння політичної модернізації країн Східного партнерства шляхом навчання та розширення можливостей нового покоління орієнтованих на реформи політичних і громадянських лідерів. Минулого року були проведені 6 регіональних семінарів для молодих представників політичних партій та активістів по всій території України за участю представників Грузії та Молдови та Міжнародний форум для представників політичних партій та активісті “Лідери Східного партнерства змін” в Києві в березні 2017 року. В 2017 році уже проведені 2 регіональні семінари для північного і південного регіону.

Відео для розуміння приблизного формату з підсумкового форуму:
https://www.youtube.com/watch?v=a8BqU_ahe04&vl=en

Наразі проводиться набір учасників на 2 останні в 2017 році семінари:

Львів (10-12 вересня) для активістів з Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Чернівецької областей.

Харків (14-16 вересня) для активістів з: Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської, Сумської областей.

 Семінари передбачають інтерактивні триденні навчання. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу, але не покривають витарати на проїзд.

Для участі у відборі, просимо Вас заповнити електронну анкету до 18 серпня 2017 рокуhttps://goo.gl/PvWBBw 

 

Контакти

  • Руслана Коренчук
  • 098 94 68 488

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.