bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Як створити регіональний етноклуб» (Конотоп)
22.08.2017

У ході 5-денного семінару активна молодь з різних регіонів України: отримає різнопланову інформацію про українську культуру та історію як засіб організації дозвілля, пройде міні-курс комунікативних технологій та створить власний проект.

Організатори: Міністерство молоді і спорту України, Сумська ОДА, Національний музей історії України, громадська ініціатива “Український центр етнопедагогіки”.

До участі запрошуємо молодих активних людей, які хочуть створити в своїх громадах осередки неформальної освіти з історії та культури краю; майданчик для “горизонтальної” співпраці успішних підприємців, дослідників, музейників, педагогів, журналістів та митців; розвивати якісно і яскраво туристичні можливості краю. 

Етноклуб - осередок, що єднатиме громаду на основі історико-культурної та природної спадщини краю. Сьогодні, коли активізується життя громад, дуже важливим є пізнання історії, традицій та природних багатств краю і українського народу загалом. Власне задля збереження цінностей в цивілізованих країнах працюють економіка, освіта, медицина та силовики.

Людина, яка знає своє коріння, не дозволить нікому панувати над собою, обкрадати свою землю. І саме місцеві громади мають забезпечити можливості для такого пізнання. А саме: дослідження і популяризацію та примноження ціннісних багатств свого краю, важливих для всієї держави. 

У цьому контексті, етноклуби мають стати також осередками громадянської освіти. Також це можливість залучити додаткові кошти в місцевий бюджет через розвиток туристичної галузі, виготовлення й збут якісної сувенірної продукції, створення робочих місць.

Держава оплачує учасникам Всеукраїнського семінару проживання, харчування і проїзд.

Форму заявки і конкурсні завдання можна скачати тут або отримати, звернувшись за адресою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.