bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар для громадських активістів «Інструменти для впливу на бюджет громади» (Львів)
26.08.2017

Семінар щодо можливостей покращення управління у громадах через активну участь жителів у бюджетному процесі. Захід проводитиметься у місті Львові, 7-8 вересня 2017 року. Дедлайн - 31 серпня 2017 року.

Цільова аудиторія: представники громадських неурядових організацій, активісти у громадах, які мають стійку мотивацію через дієві механізми впровадити покращення у громаді через моніторинг, активну участь, просування змін у бюджет чи бюджетний процес. Перевага надаватиметься представникам організацій, які працюють із розвитком невеликих громад або представляють об’єднані територіальні громади.

Відбір до участі у семінарі здійснюватиметься на конкурсній основі. Для участі у відборі потрібно заповнити анкету  за посиланням (https://goo.gl/forms/M9ONH2xSXqRsiEdK2) та надіслати її не пізніше 31 серпня 2017 року.

Тематика заходу стосуватиметься можливостей покращення управління у громадах через активну участь жителів у бюджетному процесі.

Основні питання, які розглядатимуться:

  • Бюджет участі (партисапативний бюджет) - що це таке, які його принципи, практики і як його можна впровадити у своїй громаді.
  • Що таке “бюджетний процес”? Де громадськості себе найефективніше знайти в ньому та реалізувати?
  • Інструменти впливу на бюджетний процес громадськості і як їх використовувати?

Навчальні сесії проводитимуть сертифіковані тренери: Ірина Гринчишин, Зоряна Філіповс, Ярослав Хауляк, Тетяна Яцків.

Умови участі: учасникам забезпечується проживання та харчування на період проведення семінару. Витрати на проїзд відшкодовують організатори у межах вартості потягу купе (не вище 2 класу Інтерсіті). Відшкодування транспортних витрат відбувається за наявності квитків в обидві сторони проїзду.

Контактна інформація щодо заходу: Ярослав Хауляк, 0969572585, 0992750240, [email protected].

Захід проводить ГО «Центр громадської адвокатури» у рамках проекту  «Підтримка зусиль НУО з розвитку громад» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

Ірина Чорнобай   2435 днів тому   #  

Чи є обмеження за віком? Я переїхала з Луганщини до села на Вінничині. Багато років працювала у НДО. Хочу і на новому місці сприяти розвитку громади. Підхожу я вам?

  •   Пiдписатися на новi
Ярослав Хауляк   2432 дні тому   #  

Для того, щоб оцінити можливість участі у заході просимо заповнювати анкету, яка є в оголошенні.
Оскільки до заходу мало часу. відбір буде проводитися у дуже стислі терміни і відповідь буде відома вже в перших числах вересня.

  •   Пiдписатися на новi
Орлов Микола    2434 дні тому   #  

Молодці, гарна ідея, вдалого вам семінару-тренінгу!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.