bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс з права «Людина та держава. Правила гри»
28.08.2017

Стартувала безкоштовна реєстрація на онлайн-курс з права  «Людина та держава. Правила гри». З вересня в Україні запускають фундаментальний онлайн-курс з правознавства «Людина та держава. Правила гри». У курсі, створеному EdEra, викладають 12 провідних експертів і представників міжнародних організацій.

 Навчання розпочинатиметься 7 вересня, триватиме сім тижнів. Безкоштовна реєстрація вже доступна за посиланням: ed-era.com/law-essentials.

Як зазначають представники EdEra, за змістовим наповненням і форматом викладу, онлайн-курс не має аналогів в Україні. У курсі є два модератори-провідники, які разом з експертами розглядають кожну тему курсу. Всі лекції подані в форматі дискусії. Вони супроводжуються анімованими презентаціями та великою кількістю завдань для  узагальнення й систематизації набутих знань. 

Онлайн-курс допоможе зрозуміти логіку суспільних процесів і з’ясувати, як працює держава та право. Під час курсу cтудентів ознайомлять із концепцією прав людини та механізмами їхнього захист, системою міжнародного правосуддя та діяльністю міжнародних організацій.

Контакти

  • EdEra
  • ed-era.com/law-essentials

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.