bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Чернігівщині жінок навчатимуть бізнесу
09.10.2017

9 жовтня стартує набір учасниць проекту. Участь є абсолютно безкоштовною, все що потрібно  - готовність змінюватися та навчатися!

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Якщо Ви завжди мріяли відкрити власний бізнес та здобути незалежність від роботодавців, проте ніяк не наважувалися, саме час навчитися бути лідеркою та не боятися змін. Жінка може бути досить успішною в бізнесі, головне – обрати справу, яку вона любить.

Громадська організація «Єдність» започаткувала  проект «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей» - цикл тренінгів, вебінарів та лекцій, що допоможуть сучасним жінкам стати активними лідерками, успішними керівниками, бізнесвумен та політиками. Адже саморозвиток  та самореалізація – це ще один шлях бути щасливою людиною.

9 жовтня стартує набір учасниць проекту. Участь є абсолютно безкоштовною, все що потрібно  - готовність змінюватися та навчатися!

Перший тренінг - «Жінка і бізнес: від самозайнятості до власної справи» відбудеться 16 листопада.

Отож, для реєстрації необхідно заповнити форму : https://goo.gl/forms/oXuaV7BqvrMGz0zG2

Тренінг відбудеться 24 листопада з 10:00 до 17:00 (реєстрація з 9:30) за адресою смт. Куликівка, вул. Миру 112, районний Будинок культури.

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти: ГО «Спілка жінок Куликівщини»:  e-mail: [email protected]

(098) 53 99 707

Контакти

  • 0985399707

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.