bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з практичних аспектів технічного регулювання в Україні (Суми)
17.11.2017

Семінар  на тему «Реалізація вимог ЄС Щодо технічного регулювання в Україні (аграрний сектор, харчова промисловість, туризм)» у м. Суми в рамках Проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання» відбудеться 11 грудня.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

До участі запрошуються місцеві підприємці, представники громадських організацій та органів влади. Учасники разом з експертами  у сфері технічного регулювання із Києва та Львова обговорюватимуть:

  • зміни у торговельному режимі у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС;
  • стимулювання малих  та середніх підприємств (МСБ) до  наближення національних вимог;
  • до європейських, зокрема в туристичній сфері, аграрному секторі та харчовій промисловості, адже на законодавчому рівні ці процеси можуть затягнутися на роки;
  • міжнародний досвід трансформації систем технічного регулювання та сучасні європейські тренди щодо функціонування цієї системи.  

Практичний аспект семінарів включатиме напрацювання рекомендацій до впровадження системи технічного регулювання за трьома вищезгаданими напрямками в  Україні (враховуючи нинішній стан,існуючі загрози та виклики). Також передбачається формування ініціативних фокус-груп, які б продовжили
свою роботу після завершення зустрічей у напрямку розвитку регіонального аграрно-харчового і рекреаційно-туристичного кластеру (АРТК) та налагодження міжрегіональної співпраці.

Першим в серії семінарів, запланованих в рамках реалізації проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання»,  який виконує Сіверський інститут регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (УС ПГС), пройшов семінар в м. Луцьк 31 жовтня – 1 листопада 2017 року.

Наступні семінари в рамках проекту - в Полтаві, Львові та Чернігові.

Початок семінару – о 10.00.

Місце проведення – Конгрес-центр СумДУ, м. Суми, вул. Покровська, 9/1.

За довідками звертатись за телефонами: 0669783411 – Людмила Чабак, 0952703218 – Олександра Правдива, 0634325085 - Оксана Замора.

Проект «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання» реалізується під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проекту «Громадська синергія» (http://www.irf.ua/programs/eu/civicsynergy).

Відповідальний за реалізацію проекту ГО «Сіверський інститут регіональних досліджень» (http://institute.sivertraining.org.ua,  e-mail: [email protected]).

Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково  відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Людмила Чабак
  • Олександра Правдива
  • Оксана Замора
  • [email protected]
  • 0669783411; 0952703218; 0634325085

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.