bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Правозахист до глибокої старості, або як не вигоріти на роботі (майстер-клас)
09.12.2017

Як пережити робочі моменти невизначенності, перестати відволікатися на дрібниці, розпорошуватися? Як зрозуміти, чому так сталося і що робити далі? Про це на Школі ефективних комунікацій розкаже Ольга Карасевич, консультант з управління персоналом, Executive Search спеціаліст, тренер, куратор і викладач курсів з командоутворення, професійного продюсування. Кінцевий термін реєстрації – 20 грудня 2017 року, 19.00.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Ольга Карасевич — фахівець з пошуку та підбору персоналу з десятирічним досвідом роботи. Вона підбирала топ-менеджерів для провідних українських та закордонних компаній, проводила коуч-сесії з працівниками, майстер-класи з инновативного та креативнго мислення, психологічних аспектів ефективної роботи. Автор чисельних майстер-класів на тему правильного пошуку роботи, підвищення власної ефективності, роботи в командах и т.д. Вона вчить як правильно знайти місце роботи, які інстурменти допомогають працювати ефекктивно, як працювати в умовах змін і трасформації.


Майстер-клас відбудеться у четвер, 22 грудня 2017 року, з 17:00 до 19:00. Вітальна кава – о 16:30.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/6VpuFt

Кінцевий термін для заповнення анкети – 20 грудня, 19.00.
Захід проходить в рамках «Школи ефективних комунікацій», де ви маєте змогу зустрітися з найкращими піарниками, копірайтерами, бренд-менеджерами, маркетологами, телеведучими та іншими неординарними особистостями.

Адреса місця проведення майстер-класу буде повідомлена зареєстрованим учасникам. Кількість місць обмежена. 

Організатори: Центр інформації про права людини за підтримки Нідерландського Гельсінського комітету та Гельсінського фонду з прав людини.

Контакти

  • 044 482 3986
  • Центр інформації про права людини
  • @humanrights.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.