bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів з питань ЛГБТ та гендерної рівності (Запоріжжя)
17.01.2018

Оголошується набір на Школу Толерантності (15-17 лютого), на якій пропонуються до розгляду відразу дві теми: (1) ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди), та (2) гендерна рівність і гендерна дискримінація. Дедлайн – 1 лютого 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Тренінг  відбудеться з 15 по 17 лютого 2018 року в Запоріжжі.

Захід, в першу чергу, розрахований на діючих журналістів та журналісток, а також студентів та студенток відповідних факультетів старших курсів вищих навчальних закладів. 

Під час тренінгу будуть розглядатися інформація стосовно ЛГБТ, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, гомофобії, коректної лексики; гендерної дискримінації, фемінізму, сексизму, протидії гендерно-обумовленому насильству. Практична частина тренінгу включатиме відпрацювання навичок роботи з матеріалами на конфліктно-чутливі теми, підготовка журналістських матеріалів; відпрацювання написання журналістських матеріалів про положення жінок, розвінчування гендерних стереотипів та на ЛГБТ-тематику.

Окрім цього, учасникам та учасницям будуть запропоновані стаді-візит в благодійний фонд «Гендер Зед» (працює з представниками ЛГБТ-спільноти в Запоріжжі). Таким чином буде надана не тільки можливість спілкування в неформальній атмосфері з відвідувачами чи відвідувачками цих організацій – «живими книгами» – представниками ЛГБТ-спільноти, а й наочно продемонстрована щоденна робота з дискримінованими групами.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проживання, харчування та проїзд.

У подальшому всі учасники та учасниці матимуть змогу прийняти участь у тематичному конкурсі журналістських матеріалів.

Дедлайн подачі заявок – 1 лютого.

Більше інформації про Школу та аплікаційна форма – за  посиланням: http://genderz.org.ua/konkurs-na-uchast-u-treningu-dlya-zhurnalistiv-ta-zhurnalistok-3/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.