bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивний тренінг зі сталого розвитку в Івано-Франківську
25.01.2018

8 лютого з 11 до 14 год. в місті Івано-Франківськ відбудеться інтерактивний тригодинний тренінг “Крок за кроком до сталого способу життя в Україні”, який організовують громадські організації Зелене досьє та Молода Просвіта Прикарпаття у партнерстві з Регіональним екологічним центром (Угорщина). Дедлайн - 5 лютого 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Тренінг побудований на основі використання мультимедійного посібника, який розробили українські та міжнародні експерти для України. Захід має на меті познайомити учасників з екологічними правами громадян та змінами, які люди можуть робити у своєму щоденному житті, аби сприяти більш сталому розвитку українського суспільства.

Оскільки формат тренінгу передбачає роботу з мультимедійним посібником, то бажано, аби учасники мали зі собою ноутбуки.

Організатори забезпечують учасників харчуванням у вигляді фуршету, флешками з повним набором робочих матеріалів, сертифікатами участі та покривають витрати на проїзд у межах області при наявності квитків.

До участі запрошуються працівники освіти, студенти, активісти організацій громадянського суспільства, представники органів влади, журналісти, а також інші зацікавлені особи. Організатори запрошують усіх, хто бажає долучитися до тренінгу, попередньо заповнити анкету учасника за посиланням http://bit.ly/2Gdbo5X .

Точна адреса проведення заходу буде повідомлена після реєстрації відібраним учасникам. Відбір 25 учасників здійснюватиметься по мірі їх реєстрації. Реєстрація триває до 5 лютого включно. Участь у тренінгу безкоштовна.

Щодо будь-яких організаційних питань звертайтесь за телефоном (097) 9787602 або на електронну пошту [email protected]

Контакти

  • (097) 9787602
  • ГО «Молода Просвіта Прикарпаття»
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/molodaprosvita.if/

Коментарі

Олександр Малицький   2272 дні тому   #  

Тема важлива і актуальна. Чи можемо взяти участь з Миколаївщини? Олександр Малицький - голова ГО "Зелений рух", редактор екологічної газети "Будьмо!", член Громадської Ради при ОДА, 093-5549446, 099-1504964

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Бардяк   2245 днів тому   #  

Пане Олександре, ви можете взяти участь в аналогічному тренінгу, що відбуватиметься у Києві найближчим часом. За усіма деталями звертайтеся, будь ласка, на цю адресу [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.