bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з практичних аспектів технічного регулювання в Україні (Полтава)
29.01.2018

Семінар-тренінг на тему «Реалізація вимог ЄС Щодо технічного регулювання в Україні (аграрний сектор, харчова промисловість, туризм)» відбудеться 7 – 8 лютого 2018 року в м. Полтава. Дедлайн - 29 січня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

До участі запрошуються місцеві підприємці, представники громадських організацій, навчальних інституцій та органів влади. Учасники разом з експертами у сфері технічного регулювання із Києва та Львова обговорюватимуть:

 - зміни у торговельному режимі у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС,

 - стимулювання малих та середніх підприємств (МСП) до наближення національних вимог до європейських, зокрема в туристичній сфері, аграрному секторі та харчовій промисловості, адже на законодавчому рівні ці процеси можуть затягнутися на роки.

 - міжнародний досвід трансформації систем технічного регулювання та сучасні європейські тренди щодо функціонування цієї системи.

 Практичний аспект семінарів включатиме напрацювання рекомендацій до впровадження системи технічного регулювання за трьома вищезгаданими напрямками в Україні (враховуючи нинішній стан, існуючі загрози та виклики). Також передбачається формування ініціативних фокус-груп, які б продовжили свою роботу після завершення зустрічей у напрямку розвитку регіонального аграрно-харчового і рекреаційно-туристичного кластеру (АРТК) та налагодження міжрегіональної співпраці. 
      Першим в серії семінарів, запланованих в рамках реалізації проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання», який виконує Сіверський інститут регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС (УС ПГС), пройшов семінар в м. Луцьк 31 жовтня – 1 листопада 2017 року.

Наступні семінари в рамках проекту пройдуть у Львові та Чернігові.

Початок семінару – о 10.00.

Місце проведення – Полтавський університет економіки і торгівлі, м. Полтава. вул. Коваля, 3.

 За довідками звертатись за телефонами: 0669783411 – Людмила Чабак, 0506475781 – Наталія Ковінська.

 Для участі у семінарі потрібно заповнити анкету за посиланням: https://institute.sivertraining.org.ua/files/anketa_poltava.doc.

Проект «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання» реалізується Сіверським інститутом регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства за підтримки Європейського Союзу.

Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу.

Контакти

  • Сіверський інститут регіональних досліджень https://institute.sivertraining.org.ua E-mail: [email protected] 0937416292

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.