bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з велосипедного аудиту вулиць (Київ)
27.02.2018

Асоціація велосипедистів Києва оголошує набір учасників/ць на тренінг з проведення велосипедного аудиту вулиць. Дедлайн - 4 березня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Час: 10 березня, 11:00-15:00

Місце:  Київ, точне місце буде повідомлено зареєстрованим учасникам/цям

Організатор: Асоціація велосипедистів Києва

Реєстрація на участь (Заявки на участь приймаються до кінця дня 4 березня 2018 року)

Асоціація велосипедистів Києва оголошує набір учасників/ць на тренінг з проведення велосипедного аудиту вулиць. Тренінг спрямований на активних мешканців та мешканок Києва та представників/ць громадських організацій, які займаються адвокацією велотранспорту в інших містах України.

Протягом 4 годин тренінгу планується ознайомлення з ключовими принципами та цілями адвокації, а також практична робота і роз’яснення щодо правил та механіки проведення велосипедного аудиту на основі кращих практик інших країн. Передбачається, що велосипедний аудит може проводитись як для вулиць, де вже наявна велосипедна інфраструктура, і аудит дозволить оціники якість проектного рішення, фактичний стан, а також показати можливості для покращення умов руху велотранспорту. Другий варіант можливого застосування велосипедного аудиту – на етапі оцінки майбутніх проектів реконструкцій вулиць та майбутніх умов для руху велотранспорту.

Тренерки: Ксенія Семенова, Анастасія Макаренко

Кількість учасників/ць: 20 людей (10 волонтери та активні мешканці/ки з Києва, 10 з інших ГО за межами Києва)

Мета тренінгу:

  1. створити групу волонтерів, які зможуть від імені Асоціації велосипедистів Києва проводити велосипедний аудит вулиць Києва та проектів реконструкцій на регулярній основі;
  2. передати практики проведення велосипедного аудиту колегам з громадських організацій та ініціатив з інших регіонів.

Учасники та учасниці тренінгу будуть відбиратись на конкурсній основі з урахуванням розподілу на учасників/ць з Києва та інших міст, особистої мотивації та готовності застосовувати нові знання на практиці для посилення роботи Асоціації велосипедистів Києва або громадських організацій з інших міст, які кандидат(к)и представляють. Учасникам/цям з інших міст відшкодовується проїзд по вартості квитка поїзда або автобуса у розмірі не більше 500 грн.

Для участі потрібно заповнити коротку форму заявки

Заявки на участь приймаються до кінця дня 4 березня 2018 року.Заявки, надіслані пізніше, будуть розглядатись лише у випадку наявності вільних місць. Результати відбору будуть повідомлені до 09:00 6 березня 2018 року.

Контакти

  • Асоціація велосипедистів Києва
  • [email protected]
  • (044) 500 89 36
  • Київ вул. Набережно-Лугова 12 оф. 205

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.