bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EduHack: Інклюзія. Як зробити школу приязною для всіх
05.03.2018

5–6 квітня 2018 року у Києві відбудеться хакатон «EduHack: Інклюзія. Як зробити школу приязною для всіх?». Він присвячений викликам, з якими стикаються у школі діти з особливими освітніми потребами та діти, що належать до національних та релігійних меншин в Україні. Хакатон покликаний напрацювати практики, які допоможуть усім дітям почуватися комфортно у школі, знайти нових друзів та отримати якісну освіту. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

Це перший з серії освітніх хакатонів, які Центр інноваційної освіти «Про.Світ» разом з партнерами планує провести у різних містах України протягом 2018–2019 років.

Кожен хакатон EduHack - це дводенний захід, під час якого учасники працюватимуть у командах із менторським супроводом і будуть створювати рішення для викликів, що стоять перед українськими школами сьогодні.

Хакатони стануть поштовхом для створення та реалізації у школах інноваційних проектів на актуальні теми в українській освіті: «Інклюзія», «Навчання впродовж життя», «IT-компетентності», «Екологічна компетентність», «Культурні компетентності”», «Мовні компетентності» та інші.

Під час першого хакатону на 20 годин разом зберуться представники шкіл, громадськості, фахівці з інклюзії та інклюзивні категорії, щоб згенерувати проекти, які допоможуть впровадити нові підходи у школах. Усі команди отримають менторський супровід протягом 2 днів хакатону та 2 місяців після хакатону. Вони матимуть змогу реалізувати розроблені проекти із залученням фінансування через платформу GoFundEd.

Команди-переможці гарантовано стартують свої проекти на GoFundEd.org  та отримують соціальну інвестицію від партнера хакатону - перший внесок у краудфандингову кампанію на платформі. Напрацьовані практики потраплять в EduHub - онлайн-бібліотеку освітніх рішень, а автори проектів зможуть стати менторами та допомагатимуть поширювати ці ідеї в інші школи чи спільноти! Партнером

До 26 березня триває обов’язкова реєстрація шкільних команд та інших охочих учасників. Усі зареєстровані учасники отримають докладнішу інформацію про участь у хакатоні та можливості, які відкриються перед ними.

Запрошуються ЗМІ до інформаційної підтримки першого хакатону та усієї серії освітніх хакатонів.

Хакатон відбудеться за підтримки ChildFund Deutschland e.V. та Програми ґрантів Harald Binder Cultural Enterprises.

 


 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.