bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нова програма з комунікацій для некомерційного сектору від Школи журналістики УКУ
05.03.2018

Practicum – це новий проект Школи журналістики УКУ, створений для тих, хто прагне стати спеціалістами з комунікацій у міжнародних, громадських та державних організаціях. Триває набір на перший курс, початок - 14 квітня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Провідні спеціалісти некомерційного сектору навчатимуть учасників працювати з мультимедійними та діджитал-комунікаціями, переконувати аудиторію та медіа, створювати ефективні стратегії та контент.

Протягом трьох місяців учасники Практикуму розроблять інформаційні кампанії для організацій-партнерів проекту: UNICEF, Центру зайнятості вільних людей, Transparency International Україна, Державного космічного агентства України, Hope and Homes for Children та Інтерньюз Україна. Це означає, що випускники курсу отримають практичні навички та проект для портфоліо, а організації – піар допомогу, яку потребують.

Програма розрахована для випускників вишів, PR-менеджерів, які прагнуть або вже працюють у некомерційному секторі, а також для засновників соціальних проектів, які хочуть бути почутими. “Сфера професійної комунікації в неурядовому секторі тільки починає розвиватися, тож тут є хороші перспективи для росту, - розповідає консультантка з комунікаційних кампаній в Transparency International Україна та викладачка курсу Ольга Тимченко. – Лише уявіть собі, як поряд з вами працюють натхненні, компетентні та близькі за цінностями люди. Робота ж у міжнародних організаціях чудова тим, що ти отримуєш кваліфікацію, яка однаково цінується в багатьох країнах – це стирає кордони і надає тобі планетарну свободу”.

В Practicum викладатимуть:

Анастасія Нуржинська – куркаторка програми, має 15-річний досвід у роботі з міжнародними та громадськими організаціями. Один з останніх проектів - керівництво комунікаціями в Програмі ЄС та Східного партнерства “Культура і креативність”. Співпрацювала з такими організаціями як UNICEF Україна та World Bank. Гостьова лекторка Ягеллонського та Тартуського університетів.

Андрій Кулаков – медіа експерт, Директор з програмної діяльності Інтерньюз-Україна.

Дзвенислава Новаківська - фахівець з візуалізації даних та презентаційних вмінь.

Надія Чорна-Бохняк - експертка з комунікацій для громадського сектору.

Ольга Тимченко - консультантка з комунікаційних кампаній Transparency International Україна.

Навчання в Practicum – це можливість дізнатися про роботу в некомерційному секторі від провідних спеціалістів, стати частиною потужного нетворкінгу та знайти нові кар’єрні можливості. Ми видаємо сертифікат Школи журналістики УКУ лише успішним учасникам, тому це буде реальне підтвердження вашої кваліфікації.

Початок курсу – 14 квітня 2018 року. Дізнатися більше про Practicum та зареєструватись можна за лінком http://practicum.space/practicum

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.