bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма з підприємництва для ветеранів АТО
07.03.2018

Київська Школа Економіки  запустила безкоштовну навчальну програму з підприємницької діяльності для ветеранів АТО. Дедлайн - до 15 березня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Викладачі KSE спільно з організаціями-партнерами підготували навчальний курс, який дає систематичні знання з побудови і управління бізнесом, вчить сучасним професійним практикам та підвищує компетентність. Після закінчення програми студенти(ки) матимуть всі навички, необхідні для побудови працююччого бізнесу.
У програмі навчання - написання власного бізнес-плану, практичні кейси та розвиток професійних навичок з менеджменту, фінансів, маркетингу, лідерства, права.
Реєстрація на курс – до 15 березня за посиланням.

Навчальна програма стартує навесні 2018. Частина курсу буде доступна онлайн. Додатково буде опублікований практичний гід з рекомендаціями та дорожня карта з запуску своєї справи.

Для вступу необхідно заповнити анкету та пройти співбесіду. Заявку на вступ можна подати на електрону адресу на [email protected], тема "Програма для ветеранів АТО". 

З будь-якими питаннями Ви можете контактувати Ксенію Алеканкіну за емейлом [email protected] або за телефоном (093) 490 19 61. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.