bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний євроатлантичний безпековий форум (Черкаси)
26.03.2018

Запрошуємо студентів з Черкаської, Чернігівської, Кіровоградської і Київської областей та міста Києва до участі в Молодіжному євроатлантичному безпековому форумі. Дедлайн - 2 квітня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги 

Посольство Литви в Україні, яке виконує функції контактного Посольства НАТО в Україні, та Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького запрошують студентів, які цікавляться політикою безпеки з Черкаської, Чернігівської, Кіровоградської і Київської областей та міста Києва взяти участь у Молодіжному євроатлантичному безпековому форумі, що відбудеться 25-27 квітня 2018 року у Черкасах (запрошення українською, англійською).

Студенти матимуть можливість ознайомитись з міжнародною політикою та політикою безпеки, обмінятись думками з українськими та іноземними експертами про безпекову ситуацію і перспективи у регіоні.

День перший: студенти братимуть участь в інтерактивних дискусіях щодо зміни середовища глобальної безпеки, нових викликів у сучасному світі, теперішньої ролі НАТО, безпекової політики України та відносин НАТО - Україна.

День другий: студенти стануть діячами реальної політики у симуляції зустрічей в Північноатлантичній раді та Комісії НАТО - Україна, де вони ознайомляться з процесом прийняття рішень у НАТО.

Будь ласка, ознайомтесь з проектом програми Форуму на http://ua.mfa.lt.

Звертаємо Вашу увагу, що організатори Форуму сплачують витрати за харчування для всіх студентів, а також проїзд та проживання для студентів, які не проживають у Черкасах.

Мови Форуму: англійська, українська, російська.

Заявки на участь у Форумі приймаються до 2 квітня 2018 року включно.

Вимоги до студентів - учасників Форуму:

- добре знання англійської мови;
- зацікавленість питаннями міжнародних відносин, політики безпеки;
- місце навчання: Черкаський, Кіровоградський, Київський і Чернігівський регіони та м. Київ.

ЗАЯВКУ ДЛЯ УЧАСТІ У ФОРУМІ МОЖЕТЕ ЗАПОВНИТИ за посиланням: https://goo.gl/forms/d9DcNTnECfZvdNht2 .

Партнери Форуму: Представництво НАТО в Україні, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді і спорту України.

Контакти

  • https://www.facebook.com/LTembassyUA/
  • Посольство Литви в Українi
  • +380 44 254 09 20
  • http://ua.mfa.lt

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.