bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мистецька резиденція імені Назарія Войтовича
28.03.2018

Мистецький центр на селі вже став популярним місцем для локальної спільноти та місцевих жителів. Кожен митець чи гість, котрий приїжджає у Травневе є бажаним гостем та частинкою життя місцевої громади. Дедлайн - 25 квітня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Тож ми запрошуємо приєднатись до нашої програми молодих митців, що працюють з графікою, керамікою, живописом, фото та відео, та у своїх практиках досліджують проблеми комунікації, інформації та стереотипів. Цього літа ми хочемо говорити про візуальну та вербальну культуру інформації, зануритись у місцеві великі та маленькі історії, шукати локальні особливості, що виросли на межі культур, традицій та сучасного світу. Ми не шукаємо істини, ми збираємо враження.

Щоб подати заявку заповніть будь ласка онлайн форму та прикріпіть своє СV, мотиваційний лист та посилання на портфоліо. У мотиваційному листі, розкажіть чому вам цікаво взяти участь саме у цій програмі, наскільки це важливо для вас, що ви хотіли б досліджувати під час програми.

Он-лайн форма за посиланням: https://goo.gl/forms/f27KHTXLsDuzwGsB3

Крайній термін подачі заявок 25 квітня до 23.55!

Результати будуть 30 квітня.

Початок програми 1 червня (заїзд).

Відкриття зі знайомством із громадою та місцевою спільнотою 2 червня.

Тривалість програми 2 тижні.

Відкриття виставки 15 червня.

Детальніше про проект - на сайті.

Контекст, у який пропонується зануритись – це маленьке село Травневе, та місто Збараж. Травневе –  село, жителі якого, нащадки та свідки обмінних процесів з Польщею і з’явились тут не так давно, у 1946 році. Але артефакти, що на кожному кроці, свідчать про далеку історію, яку ніхто не знає. Збараж – історичний центр, що має давню історію і свідченням цього є архітектура, що частково збереглась у місті та оновлений Збаразький Замок, що є центром паломництва туристів з Польщі. Якщо проїхатись тут як турист, можна отримати багато візуальної насолоди, але не спілкуючись з місцевими ви втратите половину шарму цього краю.

Контакти

  • 095 373 9231
  • ГО Конгрес Активістів Культури разом з ГО Родина Героїв Небесної Сотні та ГО МЦР Міст
  • https://www.facebook.com/Nazar.Voitovich.Art.Residence/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.