bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук фінансових можливостей для навчання в США
30.03.2018

Плануєте отримати навчальний ступень в Сполучених Штатах? Чи потрібна вам допомога в пошуку фінансових можливостей для навчання? Захід відбудеться 12 квітня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Плануєте отримати навчальний ступень в Сполучених Штатах? Чи потрібна вам допомога в пошуку фінансових можливостей для навчання? Під час нашої сесії ми будемо ділитися корисними порадами про те, як знайти фінансові ресурси для навчання в США для бакалаврів, магістрів та аспірантів.

Старший радник мережі EducationUSA, Єлизавета Щепетильникова, буде розповідати про те, як почати свій пошук, про термінологію та види фінансування для іноземних студентів у США.

Місце проведення: Володимирська 60, аудиторія 236 American Common Law Center
Початок: 12 квітня, 14:00

EducationUSA є мережею Державного департаменту США, що складається з понад 400 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більш як 170 країнах.

Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.

Контакти

  • EducationUSA Ukraine
  • https://www.facebook.com/EducationUSA.Ukraine/
  • https://edusa.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.