bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Media Camp (Чернівці)
05.04.2018

Media camp - це захід для представників регіональних засобів масової інформації із трьох областей України: Вінницької, Одеської та Чернівецької. Медійний табір спрямований на привернення уваги до ідей сталого розвитку та зближення між собою представників ЗМІ із активними громадянами, що працюють у різних сферах, дотичних до теми сталості. Дедлайн - 8 квітня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Протягом двох тижнів після закінчення табору учасники опублікують медіаматеріали (відеорепортажі, радіопередачі, статті, інтерв’ю, блоги, тощо) на тему сталого розвитку.

Для участі у Медійному таборі потрібно заповнити on-line заявку.

Кінцевий термін подання заявок – 8 квітня 2018 року, 24:00. Про результати відбору учасники будуть повідомлені до 10 квітня 2018 року. 
На період проведення заходу учасники забезпечуються проживанням та харчуванням. Ціна квитків компенсовується у разі 100% відвідування заходу.

Медійний табір реалізовується в рамках транскордонного проекту «Через сталий транспорт до чистого довкілля», згідно Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства «Молдова –Україна». Організатор заходу - ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку».
 
Контактна особа: 
Жанна Олійник - менеджерка проектів ГО “Буковинська агенція регіонального розвитку”
Т: +380502600193,

Контакти

  • ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку»
  • [email protected]
  • +380502600193

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.