bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа-тренінг «Голосніше слів: як стати блогером»
15.05.2018

Запорізька обласна громадська організація «Дивосвіт» у партнерстві з Громадською організацією «Фундація прав людини» розпочинає нову правозахисну програму в межах проекту «Програма відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу!». Дедлайн - 10 червня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Мета проекту - посилення професіоналізму лідерів громадських організацій в он-лайн правозахисті і блогерстві задля запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів, а також посилення участі жінок у вирішенні конфліктів на місцевому рівні шляхом об`єднання лідерів в єдину блог платформу.

Час проведення: 23 - 26 червня 2018 року.

Заїзд в тренінг-центр Mama Cares - 22 червня 2018 року. Всі витрати, пов’язані з переїздом, харчуванням та проживанням, покриває проект.

Умови участі:

1. Досвід роботи з ВПО, досвід роботи в гендерних програмах ( журналісти, блогери, НГО лідери, досвідчені громадські лідери)

Обов’язкове умова - наявність блогу на момент подачі заявки.

2. Підписатися в групу у Фейсбуці.

3. Готовність ведення блогу на теми гендерної рівності, 1325, місцевої роботі з органами влади на сторінці у Фейсбуці.

4. Заповнити заявку на участь до 10 червня 2018 року або повідомити про Вашу готовність стати учасником нам на пошту [email protected]

Цей проект – шанс перейняти безцінні знання від професійних тренерів, ставити запитання фахівцям і отримувати відповіді, спробувати на практиці свої сили та знайти однодумців.

Контакти

  • ГО “Дивосвіт”
  • [email protected]
  • +380504848774
  • +380960827907
  • http://dyvosvit.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.