bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа молодіжних активістів «Точка зору» (Київ)
01.06.2018

Громадська організація «Молодіжний Клуб «Компас» запрошує молодіжних та громадських активістів Києва віком 18 – 25 років до дебатів з дискусійних питань молодіжної політики під час Літньої школи «Точка зору», яка проходитиме в наметовому таборі під Києвом 2-6 липня 2018 року. Дедлайн - 20 червня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Проект реалізує ГО «Молодіжний клуб «Компас» за фінансової підтримки Управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Для кого: для молодих активістів та молодіжних ініціативних команд (по 2-4 особи в команді), котрі:
• відчувають у собі творчий та організаторський потенціал та бажають розвинути навички ораторського мистецтва, а також вміння переконувати опонентів;
• занепокоєні проблемами свого міста та шукають можливості для втілення власних ідей у розвиток міста Києва;
• шукають однодумців задля створення дебатних клубів.

Що таке Літня школа: це інтерактивна платформа впродовж п`яти насичених днів на свіжому повітрі, що об’єднує:
• навчальну програму та майстер-класи від професіоналів з дебатних турнірів: дискусії, ділові ігри, ситуаційні вправи, кейси; 
• дебатний турнір учасників «Молодіжна точка зору»;
• квест-гру Freedom: пошук виходів із складних ситуацій;
• спортивні та культурні активності: змагання на каяках, паті «Острів мрій», коло біля ватри тощо. 
Коли: 2- 6 липня 2018 року

Де: наметовий табір клубу «Компас» (Київська обл., Обухівський район)

Як потрапити: До участі у конкурсі запрошують молодих людей віком від 18 до 25 років, зацікавлених у тематиці, які проживають/навчаються/працюють у м. Києві. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. 
Для участі в конкурсі необхідно до 20 червня 2018 року заповнити он-лайн заявку. Про результати відбору організатори повідомлять кандидатам до 22 червня 2018 року. До 29 червня всім учасникам буде надіслано програму Літньої школи і розклад занять.

У кого спитати: Вся актуальна інформація буде розміщуватися на сторінці ФБ «Молодь в місті». У разі виникнення питань з приводу оформлення заявки можна звернутися до організаторів проекту «Точка зору» за електронною адресою координатора проекту: Людмила Логгінова: l.logginova@gmail, тел. +38 067 997 93 17

Які умови і правила: Участь у Літній школі є безкоштовною. Проект покриває витрати відібраних учасників на проживання та харчування під час проведення Літньої школи, а також транспортні витрати на переїзд з Києва до місця розташування Літньої школи та в зворотному напрямку.

Це оголошення підготовлене громадською організацією «Молодіжний клуб «Компас» в рамках проекту «Точка зору», за фінансової підтримки Управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Контакти

  • ГО «Молодіжний Клуб «Компас»
  • l.logginova@gmail
  • +38 067 997 93 17

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.