bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Зелені проекти для шкіл/Green projects for schools» (Полтава)
08.06.2018

Команда громадської організації «Еколтава» відкриває набір заявок на тренінг для директорів шкіл Полтавської області. Навчання «Зелені проекти для шкіл» буде корисним для тих, хто хоче навчитися професійному  управлінню «зеленими» ініціативами у школі та залучати кошти й ресурси для підвищення енергоефективності у своєму закладі. Дедлайн - 27 червня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Захід відбудеться 14-15 липня 2018 року в Полтаві. 

(Коворкінг “Grass”, вул. В. Чорновола, 12) з 10:00 до 17:00 кожного дня.

Тренерами заходу стануть експерти екологічних організацій – природоохоронної організації “Екоклуб”, та  “Еколтави”.

Модератор заходу, голова “Екоклубу” – Андій Мартинюк має двадцятирічний досвід реалізації міжнародних проектів у галузі енергетики та захисту навколишнього середовища.

Навчання проводиться з метою підвищення проінформованості та обізнаності у сфері енергоефективності закладів освіти та включатиме лекції про те, як розробити проект, етапи реалізації проекту та напрацювання стратегії для залучення коштів на його втілення. Після завершення тренінгу директори шкіл мають подати напрацювання проекту, який вони хочуть впровадити у своїй школі. Розроблені проекти мають бути пов’язані з підвищенням енергоефективністі закладу.  

Кількість місць обмежена. Участь у тренінгу можуть прийняти лише 30 зареєстрованих осіб. Для участі у тренінгу потрібно уважно заповнити анкету відбору

Кінцевий термін подачі заявки – 27 червня 2018 року. Результати відбору будуть повідомлені 2 липня 2018 року всім зареєстрованим. 

Участь у тренінгу безкоштовна, відібраних учасників буде забезпечено обідом протягом всіх днів тренінгу. Всі транспортні витрати будуть відшкодовані після подання проїзних документів координаторам заходу.

Організатори тренінгу: громадська організація “Еколтава” за підтримки Корпусу миру Сполучених Штатів в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.