bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціальна програма бізнес стажувань Міністерства торгівлі США
18.06.2018

Міністерство торгівлі США, в рамках Програми «Спеціальна Американська Бізнес-Інтернатура» (SABIT) оголошує Конкурс на стажування «Регіональний Економічний розвиток». Дедлайн - 29 червня 2018 р. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

SABIT (Special American Business Internship Training Program) – спеціалізована програма консалтингової допомоги, обміну професійним досвідом та стажувань Міністерства торгівлі США зі сприяння реалізації економічних реформ, підтримки приватного сектору та підвищення кваліфікації підприємців і державних службовців пострадянських країн. У 2018 р. The SABIT Program проводить конкурс на стажування «Регіональний Економічний розвиток».

Для участі у Програмі стажування запрошуються:
• Торгові асоціації, професійні асоціації, асоціації молодих професіоналів, асоціації малого і середнього бізнесу, підприємців;
• Представники міських, регіональних і урядових організацій, сфокусованих на економічному розвитку регіону, міста, району;
• Представники університетів\технікумів, які готують студентів до роботи на місцевому ринку праці;
• Представники етнічних асоціацій та асоціацій національних меншин, правозахисних організацій.


Вимоги до кандидатів:

• Досвід керівної роботи у сфері малого та середнього бізнесу;
• Посада зі значним рівнем відповідальності;
• Знання англійської мови необов’язкове.
Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.


Стажування фінансується Міністерством торгівлі США: Програма САБІТ покриває витрати, пов'язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчальних занять; послуги перекладачів в робочі години; мед. страховку на випадок екстреної необхідності і 400 доларів США на непередбачені витрати на весь період стажування.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.