bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Профілактика насильства серед підлітків: в Лимані тривають групові заняття з психологічної підтримки
15.08.2018

16 серпня (четвер) о 16:00 на базі молодіжної платформи «Альтанка» відбудеться тренінг «Профілактика насильства серед підлітків». Під час заняття учасники дізнаються, які види насильства існують, навчаться уникати конфліктних ситуацій і протидіяти агресії.

«На жаль, в наш час це дуже актуальна тема. Підлітки зіштовхуються з проявами насильства як у взаєминах з однолітками, так і в сім’ях. А іноді і самі стають агресорами. Тому, щоб допомогти молодим людям протистояти подібним атакам, ми і проводимо це заняття. Захід, в першу чергу, спрямовано на запобігання різних форм насильства, але в разі його прояви діти повинні знати куди звертатися в такій ситуації. І найголовніше, не боятися говорити про це» – розповідає психолог Шульга Анна.

До участі запрошуються діти від 14 років. Під час заняття хлопців та дівчат чекає бесіда, в якій будуть розкриті такі поняття як «насильство», «агресор» і «жертва», а також практичні вправи.

«Подібні тренінги будуть проходити регулярно. Ми розраховуємо, що завдяки системній роботі в цьому напрямку, життя молоді в нашому місті зміниться на краще», – коментує Ольга Поплавська, адміністратор платформи« Альтанка».

Участь за попередньою реєстрацією https://goo.gl/cPSnBq

Детальна інформація за телефоном +380662414084 Ольга.

Групові заняття з психологічної підтримки організовують ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Альтанка» та виконуються в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • +380662414084 Ольга

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.