bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп «Взаємодія громад зі стейкхолдерами: бізнес, громадські об’єднання, інституції»
10.03.2023

У четвер, 16 березня, з 14:00 до 16:00 за київським часом запрошуємо на воркшоп про особливості залучення та розбудови взаємодії громад зі стейкхолдерами на різних рівнях. Під час події поговоримо про те, як вибудувати системну співпрацю між місцевим самоврядуванням та бізнесами, ОСББ, громадськими організаціями, державними інституціями; як не лише консультуватися з різними стейкхолдерами, а й делегувати прийняття рішень і розподіляти відповідальність за їхню реалізацію.

Подія відбудеться онлайн у Zoom з синхронним перекладом між українською й англійською мовами. Для того, щоби взяти участь події та мати змогу приєднатися до дискусії, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: 

https://forms.gle/YLXgGj9cFjWWA7Q17

 

Спікери:

  • •  Володимир Воробей, директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks, Львів;
  • •  Тарас Перхун, менеджер з питань регіонального розвитку КУ «Інститут міста Дрогобича»;
  • •  Василь Рожко, глова ГО «Тустань», співзасновник HERI — штабу порятунку культурної спадщини.

 

Відповідь на повномасштабне вторгнення Росії в Україну ще раз продемонструвала сила та стійкість українських громад. У кризових ситуаціях волонтерські спільноти, громадські організації і бізнес-середовища готові мобілізувати свої ресурси на захист держави і підтримку органів місцевого самоврядування. Децентралізація і розвитку взаємодії між різними стейкхолдерами після 2014 року допомогли громадам дати раду з новими викликами. Налагоджена співпраця, довіра та підтримка стануть також потужним ресурсом для майбутнього відновлення та розвитку. 

Ця подія продовжує серію воркшопів про партисипацію в громадах у контексті створення місцевих програм відновлення. Її організовано за підтримки Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії через Програму «U-LEAD з Європою». Зміст події є виключною відповідальністю аналітичного центру Cedos та не може жодним чином сприйматися як такий, що відображає погляди Програми «U-LEAD з Європою», уряду України, Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії.

Контакти

  • https://cedos.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.