bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб Активної Громади запрошує на тренінг «Як Верховна Рада України впливає на відновлення країни»
26.04.2023

Активна Громада Дрогобича запрошує до участі в  тренінгу “Як Верховна Рада впливає на відновлення країни”, щоб разом з тренерами розібратися, які саме повноваження та обов’язки є в депутатів та як нам громадянам мати вплив на їх діяльність. 

 
Подія відбудеться на платформі Zoom
Дата 03.05 о 17:00
Дрогобич 2023

 

Якщо тобі небайдуже і ти хочеш справді брати участь процесі відновлення, тоді тобі треба розуміти ЯК це працює! А це означає, що треба долучитись до нас на тренінг.

А на конкретних прикладах розбиратися у процесі нам допоможе депутатка Львівської обласної ради Марія Кульчицька-Волчко????

РЕЄСТРУЙСЯ ОБОВ’ЯЗКОВО ТУТ????

Реєстраційна анкета КАГ ”Як Верховна Рада України впливає на відновлення країни” (google.com)

 

Довідка.

Клуб націлений поглибити знання активних громадян щодо діяльності ВРУ у воєнний період та сприяти обговоренню між громадянами впливів ВРУ на відновлення країни, аналізу позитивних сторін та викликів, можливих форматів взаємодії між депутатами та громадянами у воєнний період.

????????Проєкт «Парламент та громадяни: відкритий діалог у період війни» реалізується громадською організацією «Інститут Республіка» в межах Програми USAID «РАДА: наступне покоління», що виконується ГО «Інтерньюз Україна».

Контакти

  • Леся +380961055286

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.