bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на літню школу відновлення для лідерів та лідерок громадського сектору
13.06.2023

Інститут лідерства та управління УКУ оголосив про старт реєстрації до 5-денної літньої школи відновлення та підтримки ментального здоровʼя для лідерів та лідерок громадських організацій. Якщо вам важливо набути навички по налагодженню позитивного психоемоційного клімату у вашій організації — цей захід точно для вас. Школа відбудеться на території кампусу Українського католицького університету і надасть учасникам можливість отримати цінні знання, уміння та ресурси для підтримки психологічного благополуччя їх команд. 

Дати: 25-29 липня

Місце: Львів, кампус Українського католицького університету 

Програма розроблена таким чином, щоб допомогти вам позитивно впливати на індивідуальну продуктивність та організації в цілому, допомогти підтримати життєстійкість та реагувати на виклики і труднощі ваших організацій.

 Теми, які будуть розглядатись на Школі: 

- травмоедукація та перша психологічна допомога при травмі;

- плекання навичок стрес-менеджменту для себе та своєї команди;

- налагодження внутрішньої комунікації та підтримка членів команди;

- інтегрування практик для плекання стійкості та організація системних програм турботи про психологічне здоров’я.

Реєстрація триватиме до 26 червня 23:59, а вже 3 липня Інститут повідомить результати відбору. Кількість місць до школи обмежена, тому поспішіть зареєструватись. Це можна зробити, заповнивши анкету за посиланням: https://forms.gle/6CN2SFGFtbT4Dy7E8  

Участь у школі безкоштовна. Витрати пов’язані з харчуванням та проживанням повністю покриваються організаторами. Витрати на добирання покриваються частково.

Літня школа відбудеться в межах проєкту “На хмарі”, який Інститут лідерства та управління УКУ реалізовує за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.  

Запрошуємо вас провести літо з користю та покращити своє ментальне здоров’я завдяки навчанню та знайомству з новими людьми!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.