bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Табір свободи»: 7 незабутніх днів у Закарпатті!
07.07.2023

Кримськотатарський Ресурсний Центр за підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні оголошує набір учасників у «Табір Свободи», який пройде у Закарпатті із 23 до 29 серпня.

Тобі цікава тема ліберальних цінностей? Хочеш дізнатися більше про технології комунікації, про інформаційні війни, візуальну мову та дизайн, особливості іміджу, про корінні народи України, про проведення міжнародних публічних акцій і кампаній та міжнародний рух #LIBERATECRIMEA? Тоді швидше заповнюй анкету!

Дедлайн реєстрації: 23 липня 2023 р.

Учасниками заходу можуть стати люди віком від 18 до 50:

  • •  активісти;
  • •  лідери та представники громадських організацій;
  • •  студенти.

Про результати відбору учасників поінформують не пізніше 25 липня 2023 р.

Міжнародний літній ліберальний табір пройде у мальовничому куточку України – у Закарпатті (с. Тур’я Пасіка, готель «Воєводино»). Це чудовий край, який поєднав у собі різні культури, народи і традиції. Ми впевнені, що це місце зачарує вас своєї багатою історію, неймовірною природою, високими горами і гостинністю.

Це чудова можливість поєднати корисне навчання із прекрасним відпочинком. Адже впродовж нашого табору ми будемо не лише слухати лекції, але й брати участь у воркшопах, різноманітних іграх, прогулянках тощо. Окрім нових знань, ви отримаєте безліч нових вражень, знайомств, а можливо, і справжніх друзів.

Організатори покривають витрати пов’язані із проживанням, харчуванням, трансфером – Ужгород – с. Тур’я Пасіка – Ужгород. Проте транспортні витрати до Ужгороду учасники покривають самостійно.

Поселення в готелі буде здійснюватися у двомісних номерах. Велика частина програми табору буде проходити на відкритому повітрі на території комплексу, площа якого сягає 17 гектарів.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном:

(067) 34-374-54

«Табір Свободи» організовується Кримськотатарським Ресурсним Центром за підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні.

Контакти

  • (067) 34-374-54

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.