bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма розвитку для НУО (Харків)
31.08.2023

Що: тренінг «Сучасні технології публічного управління»

Де: м. Харків

Коли: 19 - 21 вересня 2023 року

Організатор: ГО ВІ “Станція Харків”

Для кого: для громадських активістів Харківської, Полтавської, Луганської, Донецької та Сумської областей 

Учасники тренінга ознайомляться із сучасними інструментами, що впроваджені (або повинні бути впроваджені) в органах місцевого самоврядування України: технологіями демократії участі, адміністративними послугами, доступом до публічної інформації та технологіями електронного урядування. 

Участь у тренінгу буде корисна для громадських організацій, які опікуються питаннями запровадження в органах влади сучасних стандартів публічного управління та/або планують здійснювати громадський контроль діяльності органів влади в ході післявоєнної відбудови.

В подальшому учасники тренінга матимуть можливість взяти участь у конкурсі мікро-грантів, який відбудеться в жовтні 2023 р.

До участі в тренінгу запрошуються місцеві громадські активісти з регіонів Східної України: Донецької, Луганської, Полтавської, Сумської та Харківської областей (включно із тими, хто евакуювався зі своїх громад). 

Реєстрація на тренінг за посиланням https://forms.gle/uLaxkXZ2DqMJC8iz8 

Відібраним учасникам забезпечується проживання та харчування, для учасників з інших міст – компенсація витрат на проїзд. 

Заявки на участь необхідно подавати шляхом заповнення Google-форми до 9 вересня 2023 р.

Із запитаннями щодо цього заходу можна звертатися електронною поштою на адресу    [email protected]  (із темою листа “Питання тренінг НУО”).

Організатори забезпечують проведення заходу із дотриманням необхідних умов, також зауважуємо, що будівля готелю облаштована укриттям. Але, незалежно від цього, ми розраховуємо на усвідомлене ставлення учасників до свого здоров’я та безпеки. 

Захід відбудеться у рамках проекта «Сприяння партисипативному врядуванню на сході України», який реалізується за фінансової підтримки NED.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.