bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня програма для фахівчинь «Я - Експертка»
04.09.2023

Волинський прес-клуб, Гендерний центр Волинської області та «Медійна програма в Україні» (Internews) запрошують активних жінок до участі в освітній програмі «Я – Експертка».

Програма спрямована на підвищення рівня експертності жінок, які є фахівчинями у різних сферах (політичній, освітній, науковій, медичній, культурній, правозахисній, юридичній, психологічній, правоохоронній, військовій, громадській/волонтерській тощо).

Під час навчання будуть порушені питання прав людини, гендерної рівності, гендернозумовленого насильства, подолання стереотипів і зниження рівня дискримінації в організаціях і суспільстві, стресостійкості, лідерства і якісної комунікації.

Програма складається із двох етапів і, крім освітнього компоненту, передбачає можливості для перезавантаження та емоційного відновлення.

Перший етап відбудеться 22-26 вересня 2023 року в м. Львів. Другий буде узгоджено з обраними учасницями на першій зустрічі.

За результатами Програми буде проведене тестування, її учасниці отримають сертифікати, а також матимуть можливість подальшої співпраці з організаторками заходу.

Окрім зазначеного, Програма має на меті сформувати пул жінок-експерток, яких буде рекомендовано медійному середовищу, партнерським організаціям, зокрема і донорським.

Для участі в програмі «Я – Експертка» просимо заповнити онлайн-заявку: https://bit.ly/3QZqoLK 

Останній термін зголошення – 8 вересня 2023 р., 24:00.

Про результати відбору учасниці будуть поінформовані до 11 вересня 2023 р.

Обраним учасницям організаторки компенсовують проїзд (не вище 2 клас інтерсіті, або купе), забезпечують проживання та харчування. Захід відбуватиметься із дотриманням заходів безпеки.

Якщо у вас виникатимуть питання – пишіть, будь ласка, на e-mail: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.