bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр освіти дорослих «Перший» запрошує на курс «Бухгалтерський облік приватного підприємця»
11.09.2023

 

Центр освіти дорослих «Перший» анонсує новий осінній набір до групи професійного курсу в онлайн форматі «Бухгалтерський облік приватного підприємця».

Практичний професійний курс «Бухгалтерський облік приватного підприємця» - це саме той вибір, який варто зробити бухгалтеру-початківцю, або успішному приватному підприємцю, який вирішив самотужки вести облік власного бізнесу. Також програма може бути цікава тим бухгалтерам, які хочуть опанувати комплексний бухгалтерський облік приватного підприємця.

Вже третій рік організатори з успіхом реалізують цей авторський курс у співпраці з досвідченим бухгалтером, успішним підприємцем, науковцем та викладачкою, професоркою Дар’єю Трачовою. Вона з легкістю перетворює складні речі на прості та зрозумілі кроки, які треба здійснити на шляху до опанування бухгалтерських фішок.

За відгуками учасників минулих запусків курсу ці 15 двогодинних онлайн-занять допомогли їм:

-         «Навчився розуміти бухгалтерську мову»

-         «Бачити картину свого бізнесу в цілому»

-         «Було складно, проте не нудно»

-         «Швидкий спосіб опанування нових знань»

Початок занять з 21 вересня.

Подробиці програми та умов участі у курсі за посиланням: https://cutt.ly/1wlYjEmt

Реєстрація триває майже до початку курсу, але рекомендуємо залишити заявку раніше, адже кількість учасників у групі обмежена.

Заняття курсу відбуватимуться в онлайн-форматі, з безпосереднім спілкуванням з тренеркою, вагомим зворотнім зв’язком та домашніми завданнями.

Організатори попереджають - легко не буде!!!

Проте, перевагою саме цього курсу є те, що спільнота учасників курсу має змогу продовжити спілкування у створеному чаті курсу, обмінюватися досвідом, спільно вирішувати складні кейси, надавати один одному корисні матеріали та приклади, отримувати поради від тренерки і після завершення курсу.

Кому цікава ця пропозиція – залишайте заявку та навчайтеся новому!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.