bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з розробки стратегії по відновленню економіки громад після деокупації (Запорізька область)
30.10.2023

Громадська організація “Мейнстрим” в межах проєкту “Посилення спроможності ВПО Запорізької області брати участь у процесах відновлення та розвитку деокупованих територій” планує проведення 5 спеціальних тренінгів з розробки стратегій по відновленню економіки для громад.

Тренінги будуть організовані для представників 5 громад, відібраних для участі на конкурсній основі. Формат тренінгів ОФЛАЙН. Тривалість 4 години кожен. В межах цієї спеціальної підготовки 5 представників від кожної з затверджених громад дізнаються про особливості організації економічної діяльності на звільнених територіях та напрацюють стратегію щодо організації життєдіяльності включно з економічним компонентом. Початок тренінгів запланований на 2 листопада 2023 р.

Тренінги будуть містити інформацію щодо стратегування в нетипових, стресових умовах; розбудови власної справи і організації господарську діяльність з нуля; створення сприятливих умов для локального бізнесу; можливості співпраці з відповідними державними установами, громадськими організаціями та грантовими програми.

Зареєструвати свою громаду для участі можна за посиланням:
https://forms.gle/iRXACqKh1MrKFn2TA

Проєкт “Посилення спроможності ВПО Запорізької області брати участь у процесах відновлення та розвитку деокупованих територій” реалізується Громадська організація “МейнСтрим” за підтримки проєкту “Фенікс”, що виконується Фонд Східна Європа коштом Європейського Союзу (European Union in Ukraine).

Контакти

  • +380668716719

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.