bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-тренінг «Як комунікувати про волонтерську діяльність?»
23.11.2023

Українське волонтерство — унікальне явище. Те, як люди швидко об’єдналися в перші дні повномасштабного вторгнення, захоплює і надихає. Це передусім можливість впливати на те, що відбувається довкола, ініціювати власні проєкти та змінювати країну. Коли люди стають волонтерами, вони не лише отримують нагоду проявити себе, здобути нові знання і навички, а й намагаються зробити життя інших кращим.

За лаштунками цього масштабного явища – копітка самовіддана праця і безліч викликів на усіх рівнях. Про волонтерство важливо говорити, комунікувати, залучати нових людей до волонтерських груп. Та не у всіх вистачає на це часу, ресурсів і знань. Тому ВІ “Активна Громада” запрошує  волонтерів і представників волонтерських ініціатив на тренінг: “Як комунікувати про волонтерську діяльність?”

 Під час тренінгу учасники отримають змогу дізнатися про те:

  • • як зрозуміти мету й аудиторію своєї комунікації;
  • • як розповідати про свою роботу у соціальних мережах;
  • • як комунікувати з різними групами.

Дата: 26 листопада 2023 року

Час проведення: 14:00

Зареєструватись можна за посиланням.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380508022289 або електронною поштою [email protected] Дмитро Чернишов, регіональний координатор ВІ “Активна Громада” у Дніпрі.

Довідка. Проєкт “Активна Громада: право вибору” підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.