bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Харкові проведуть серію тренінгів із запобігання гендерно зумовленому та домашньому насильству
16.02.2024

20-22 лютого у Харкові на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть серію безоплатних тренінгів для жінок. Учасницям розкажуть про гендерно зумовлене та домашнє насильство, а також нададуть дієві інструменти самозахисту та самодопомоги у критичних ситуаціях. 

Як зазначає директорка простору Світлана Ісаєва, тренінги проводитимуть протягом трьох днів, а до участі запрошують жінок Харківщини, які хочуть навчитися запобігати гендерно зумовленому та домашньому насильству. 

«Жінки отримають практичні поради та інструменти із захисту від гендерно зумовленого та домашнього насильства, ми надамо їм консультаційну та психологічну підтримку», — ділиться Світлана Ісаєва. 

Відвідати тренінг «Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації» можна 20, 21 або 22 лютого. Навчання відбуватиметься за адресою вул. Шевченка, 146 (Гончаренко центр Харків) з 10:00 до 16:00. 

Зареєструватися для участі у тренінгу можна за цим посиланням. Учасницям компенсують транспортні витрати, також під час заходу будуть обід та кава-брейки. 

«Зустрічі проводять в межах інтенсиву «Розбудова & Спроможність». Це серія навчальних тренінгів з самореалізації та самодопомоги жінкам Харківської області, спрямованих на подолання наслідків війни, у співпраці з владою та мешканцями громади», — додають у Гончаренко центрі Харків. 

Зазначимо, проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО «Благодійний фонд  «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF

Контакти

  • +380959090323

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.