bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БА «4Бізнес» оголошує набір на тренінги для бізнесу з питань грантових заявок
15.03.2024

Тренінги у місті Суми

ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» запрошує представників громад Сумської області доєднатись до подій проєкту «Розвиток потенціалу та створення умов для економічного відновлення через розвиток та зміцнення партнерства між державним та приватним секторами в громадах Сумської  області». Проєкт відбувається за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.  

19 - 22 березня 2024 року у місті Суми відбудуться дводенні тренінги для бізнесу з пошуку грантів та підготовки заявок до грантових конкурсів.

 

Дати тренінгів

Група 1: 19-20 березня

Група 2: 21-22 березня

 

Участь в тренінгах можуть взяти представники бізнесу наступних громад Сумської області: 

  • Охтирська ОТГ        
  • Тростянецька ОТГ     
  • Краснопільська ТГ   
  • Лебединська ТГ       
  • Недригайлівська ТГ

 

Зацікавилися?Оберіть зручну дату для участі в формі реєстрації та приєднуйтеся до тренінгу (кількість місць обмежена).

 

РЕЄСТРУЙТЕСЯ ТУТ

 

Напрямки навчальної програми

  • Проєктний менеджмент: Ви зможете навчитися розробляти якісні проєктні заявки та пропозиції, які будуть конкурентоспроможними.
  • Фандрейзинг: Ви дізнаєтеся, де шукати актуальні міжнародні, державні та місцеві програми для бізнесу та як своєчасно брати в них участь.

Увага: учасники тренінгу отримають додаткову перевагу у грантовій програмі на отримання обладнання для власної справи, яка буде оголошена незабаром.

Участь у тренінгу безкоштовна, а харчування учасників передбачене за рахунок проєкту.

Очікуємо представників бізнесу Сумщини!

 

Фонд «Партнерство задля стійкості України»

Ці тренінги відбуваються за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО «Бізнес асоціація «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

 

Фонд «Партнерство задля стійкості України» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.