bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний Проект «Інклюзивна Школа Моделінгу «НовіМи»
08.05.2024

Благодійний Проект «Інклюзивна Школа Моделінгу “НовіМи”» Інклюзивна Модельна Школа “НовіМИ” засновниця якого Ольга Акимова за підтримки НовіМИ Громадська організація спільно з Громадською організацією “Можливо все!” відкривають набір учасників у м.Бровари!!!
 
Місія проекту: «За допомогою мистецтва моделінгу, наблизити українське суспільство до нового толерантного Інклюзивного європейського безбар’єрного простору з рівними можливостями для всіх»
 
Учасників школи чекають цікаві зустрічі з діячами культури і модельного мистецтва, нові знайомства, насичена навчальна база, культурні програми, справжні дизайнерські покази, фотопроекти, зйомки, інші яскраві проекти інклюзивної модельної школи
 
Запрошуємо:
????дівчат без інвалідності
????дівчат з інвалідністю ♿️
????мам діток з інвалідністю
???? 18-30 років (якщо тобі 15+ і ти дуже вмотивована - реєструйся)
 
ТИ отримаєш знання які змінять твою реальність, відкриєш світ для себе, матимеш можливість участі в проектах, показах, концертних програмах та багато інших моментів.
 
Модельне мистецтво має вплив на особистість того, хто навчається, в тому числі: на людину з інвалідністю. Сприяє набуттю досвіду входження в інтеграційні відносини через модельну діяльність, здійснювану в соціокультурному середовищі.
Кожен учасник інклюзивної модельної школи отримає реальну можливість показати свої творчі здібності та неоціненний досвід самореалізації при навчанні та підготовці творчого номера-дефіле, при фотопозуванні, які, безумовно, позитивним чином позначиться на внутрішньому світі учасника, буде сприяти формуванню повноцінного способу життя.
 
???? Навчання -БЕЗКОШТОВНО
???? Тривалість курсу- 3міс
⏰ Графік -після набору
???? м.Бровари, бул.Незалежності 6в, студія «РозвитОк»
????: +38 0680972640, 0937860670
 
Для участі заповнюй анкету https://forms.gle/uMNGT5LKYWp7NTv39
Якщо ТИ маєш бажання розвивати себе, підтримувати розвиток соціальної інклюзії та включення людей з інвалідністю в активне життя України та готова розвиватись і виконувати наставницькі настанови, тоді заповнюй анкету
 

Контакти

  • +38 0680972640
  •  0937860670

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.