bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочато новий набір на програму «Молодь змі(ц)нює Україну»
09.05.2024

Фонд родини Богдана Гаврилишина оголошує про набір учасників/ць на програму «Молодь змі(ц)нює Україну». Мета програми – допомогти молоді вдосконалити знання проєктного менеджменту, розвинути й підсилити навички взаємодії в команді, та залучити до спільноти однодумців.

До участі запрошують молодих людей віком від 18 до 35 років, котрі: 

  • є громадськими активістами; представниками організацій громадянського суспільства, органів місцевого самоврядування, держслужбовцями; представниками медіа; соціальними підприємцями;
  • у часі війни активно волонтерять/працюють в одному з напрямів: освіта та молодіжна робота; студентське самоврядування; відновлення культурних/архітектурних пам’яток; робота з закордонною молоддю; розвінчування ворожої пропаганди; робота з ВПО, ветеранами, сім’ями військовослужбовців; підтримка місцевого бізнесу; розвиток місцевого врядування у своїй громаді, та ін.;
  • мають ідею проєкту, спрямованого на зміни та зміцнення своєї громади та країни.

Переможці програми зможуть виграти малий грант на власний проєкт або на розвиток ідеї проєкту, що народиться під час програми. Також учасники зможуть претендувати на навчальну поїздку за кордон, яка формуватиметься з числа спільноти Фонду.

Програма започаткована 2012 року Фондом Богдана Гаврилишина, та продовжена 2017 року Фондом родини Богдана Гаврилишина. За час існування, навчання закінчило понад 1 500 учасників, які сформували спільноту програми.

Анастасія Шимчук, керівниця програми Фонду коментує: «Ми переконані, що Україна майбутнього потребуватиме навички взаємодіяти. Щобільше, відновлення та розвиток неможливий без вміння домовлятися та разом створювати. Тому у фокусі Програми цьогоріч – прокачування цих навичок».

Програма «Молодь змі(ц)нює Україну» пропонує:

  • навчання проєктного менеджменту через цінності;
  • кейси, орієнтовані на сучасні виклики;
  • прокачування навичок взаємодії в команді;
  • менторську підтримку під час роботи над власним проєктом;
  • долучення до спільноти випускників програми (спільнота МЗУ налічує понад 1500 учасників/ць). 

За результатами відбору до програми потраплять 75 учасників та учасниць. Щоб податися, потрібно зняти відео (до 1 хв) українською мовою на тему «Що я роблю для змі(ц)нення України» та заповнити реєстраційну форму.

Набір триває до 30 травня 2024 включно. За наявності питань – пишіть на мейл [email protected] або в Instagram @hawrylyshyn_family_fund.

Більше деталей на сайті програми: https://mzu.bhfamily.org/.

_________________________________________

У 2024 році програму «Молодь змі(ц)нює Україну» реалізовує Фонд родини Богдана Гаврилишина в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст програми є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.