bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Потрібна партнерська організація для створення мультфільму-коміксу
27.06.2013

Молодіжний бізнес-інкубатор запроваджує (спільно з низкою місцевих та регіональних телеканалів України, з можливістю БЕЗОПЛАТНОГО поширення твору до ТВК Росії, Білорусі та Молдови) мультиплікаційний проект (за матеріалами коміксів, розроблених Всесвітньою організацією інтелектуальної власності). Обмежень щодо виду продукту (анімація чи інше) немає.

Головне завдання: створити короткометражний інформаційний продукт (базований на розмові 2-3 героїв), з трьох серій (кожна біля 7-10 хв.). Мультик повинен просто розповісти “про складне” для дорослих та дітей старшого віку. Тексти готуємо ми.

Основна умова: надання ліцензії на 3 роки для усіх телекомпаній України, РФ, РБ та Молдови на право безкоштовної трансляції (вільна ліцензія); після завершення цього строку, авторська група матиме змогу отримувати роялті від показів. Трансляція у Інтернет - безоплатна завжди (copyleft).

Оскільки проект просвітницький, а фінансування обмежене, то наша організація розраховує зробити трансакцію авторській групі у розмірі 24 000 грн. (3000 доларів). Ця сума повинна врахувати безпосереднє створення трьох героїв, озвучування українською та російською.

Вітаються пропозиції участь і досвідчених, і молодих студій - фірм та підприємців. 

У разі зацікавленості, просимо невідкладно надіслати коротку інформацію про себе та посилання на 1-2 роботи. Цього буде достатньо, аби розпочати перемовини із Вами щодо співпраці.

Правовий супровід здійснює атестований представник у справах інтелектуальної власності (патентний повірений) Юрій Трачук (www.ipo.gov.ua).

Раді будемо співпрацювати з Вами!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.