bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування щодо впровадження в Україні системи раннього втручання
16.01.2017

Міжнародна громадська організація HealthProm (Лондон), Національна Асамблея людей з інвалідністю України та Благодійний фонд «Інститут раннього втручання» (Харків) запрошують взяти участь в опитуванні щодо впровадження  системи раннього втручання.

Завдяки вашій активній участі ми отримаємо відповіді на про те, в якій мірі батьківські НГО, а також активні батьки здатні впливати на формування державної політики; чи працюють вони з державними органами влади, правозахисними організаціями, з іншими громадськими організаціями для захисту інтересів і прав дітей з інвалідністю; з якими труднощі стикаються. Результат опитування дозволить з’ясувати потреби в плані нарощування потенціалу організацій, зацікавлених вести інформаційно-роз’яснювальну роботу в підтримку політики щодо розвитку послуг раннього втручання і сформувати стратегію збільшення потенціалу батьківських НГО та забезпечення їх результативного участі у формуванні цієї політики.

Ми впевнені, що саме батьки мають відігравати і відіграють ключову роль у здійсненні необхідних реформ, які дозволять дітям з інвалідністю та особливими потребами мати «кращий старт» в житті.

Програма «Батьки за раннє втручання в Україні» націлена на підтримку недержавних організацій (НДО), створених і керованих батьками дітей з інвалідністю, і захищають права цієї категорії дітей, а також активних батьків дітей з порушеннями розвитку в їх участі в процесі формування державної політики раннього втручання в Україні.

У рамках Програми впроваджуються проекти:
- «Збільшення здібностей громадських організацій, керованих батьками, підтримувати забезпечення реформ, спрямованих на права і потреби дітей з інвалідністю раннього віку в Україні», який фінансується ЄС;
- «Підтримка батьків дітей з інвалідністю для їх ефективного партнерства в розробці раннього втручання в Східній Україні», який фінансується урядом Німеччини, за підтримки ЮНІСЕФ.

До червня 2017 року Програму буде впроваджуватися в 10 пілотних регіонах України: Вінницькій, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Луганської, Львівської, Одеської та Харківської областях, а також у місті Києві.

В рамках Програми в цих областях проводиться аналітичне дослідження, з метою виробити вихідне розуміння діяльності та можливостей батьківських НГО.

Якщо ви представник НГО, заповніть форму за наступним посиланням
 
Якщо ви активний мати/батько/опекун, то просимо вас заповнити форму
 і повідомити про це організаторам: контактні особи Вікторія Пирогова [email protected] або Ольга Журбенко [email protected].
 

Контакти

  • Національна Асамблея людей з інвалідністю України
  • (044) 234-01-17; 279-61-82

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.