bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування щодо професійного вигорання в НДО
19.01.2017

Форум НДО в Україні хоче запровадити ефективні безкоштовні заходи по профілактиці та подоланню професійного вигорання в організаціях, які відповідають на негативні наслідки конфлікту. Відтак потребуємо Вашої участі в дослідженні найкращих форм такої діяльності. Дедлайн - 20 січня 2017 р.

 

Військовий конфлікт в Донецькій та Луганській областях триває уже більше 2-х років; він продовжує розділяти Україну, став причиною вимушеного переселення більше 1,5 млн. людей та залишив інших мешканців регіону без доступу до життєво необхідних речей, таких як вода, житло, охорона здоров’я, соціальний захист. Міжнародні й місцеві НДО, волонтери та ініціативні групи допомагають внутрішньо переміщеним особам і людям в зоні конфлікту надаючи необхідні продукти, воду, засоби гігієни, медикаменти, соціальну, психологічну та юридичну підтримку.

Ця допомога є виснажливою фізично й емоційно, тому багато співробітників НДО потребують допомоги в віднайденні здорового балансу між вимогами професії та необхідністю приділяти належну увагу власному благополуччю. Форум НДО в Україні хоче запровадити ефективні заходи по профілактиці та подоланню професійного вигорання в таких організаціях – відтак потребує Вашой участі в дослідженні найкращих форм такої діяльності.

Опитування буде анонімним і отримані в ході дослідження дані будуть оброблятись та аналізуватись тільки в узагальненому вигляді.

В досліджені передбачається 2 напрямки:

1. Вибіркове опитування працівників організації (індивідуальні інтерв’ю з керівниками та соціальними працівниками на робочих місцях).

2. Фокус-групові дискусії щодо вивчення найприйнятніших форм профілактики вигорання.

Для індивідуального інтерв’ю необхідно впродовж лютого 2017 року:

- залучити від кожної організації 5-7 працівників (з них обов’язково 1-2 керівники/координатори і 4-5 працівників/волонтерів, які безпосередньо працюють з підопічними);

- надати можливість провести інтерв’ю на території організації (окреме приміщення).

Для фокус-групових дискусій необхідно впродовж лютого 2017 року:

- надати контакти 10-12 працівників, які зможуть прийняти участь у дискусії про оптимальні форми профілактики і подолання професійного вигорання;

- дозволити провести фокус-групові дискусії на території організації (окреме приміщення) та забезпечити присутність учасників.

У разі згоди прийняти участь у дослідженні просимо Вас  заповнити електронну форму до 20 січня 2017 року. У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до Оксани Косенко: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.