bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Баскетбольний майданчик для школярів
17.02.2017

Громадська організація “Сила в дії” шукає підтримку в фінансуванні будівництва баскетбольного майданчику на території Погребської загальноосвітньої школи Броварського району Київської області.

Село Погреби - це село, яке розвивається. Красива природа, хороші люди, близькість столиці…ніби все є, що необхідно для щасливого життя. Але інфраструктура тільки починає по-справжньому розвиватися. Діти - наше майбутнє і хочеться, щоб їх дозвілля проходило активно і на свіжому повітрі, а не за гаджетами вдома чи десь в підворотнях в поганих компаніях.

В нас є футбольне поле, який-не-який волейбольний майданчик та майданчик з турніками і брусами. Але ж спорт - різноманітний і хочеться, щоб діти розвивалися всесторонньо. Ми могли б повісити два кільця десь на деревах і назвати площину між ними “баскетбольним майданчиком”, але це не тільки некрасиво і незручно, але й не викликає ніякої мотивації до заняття спортом.

Після того як наша організація облаштували біля Погребської школи волейбольний майданчик, то кілька разів проводили районні змагання з волейболу. Цю подію також висвітлила районна газета “Нове життя”. Так же і після спорудження майданчику з турніками і брусами ми двічі проводили районні змагання по воркауту.

Ми запевняємо, що після будівництва баскетбольного майданчику біля Погребської школи, проведемо не один раз змагання районного (а можливо і обласного) рівня. Це в свою чергу повинно надихнути молодь в інших селах району до розвитку баскетболу в їхніх населених пунктах.

Будемо раді, якщо ви підтримаєте нашу ідею і долучитися до розвитку спорту в с.Погреби, до виховання здорових і сильних дітей.

Наш емейл: [email protected]

тел.: 093-630-92-31 (керівник ГО “Сила в дії” Кривобок Павло)

Контакти

  • 093-630-92-31

Коментарі

Крупеня Валерий   2605 днів тому   #  

А почему не попробуете обратиться в благотворительный Фонд Кличко? У них есть замечательные благотворительные программы по оснащению спортивных площадок при школах!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.