bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Десяте квітня» шукає ініціативні групи переселенців в Одеській та Миколаївській областях
27.02.2017

ГО «Десяте квітня» за підтримки Агентства ООН у справах біженців продовжує роботу з активним ВПО та громадами Одеської та Миколаївської областей.

У 2017 році ГО “Десяте квітня” закликає внутрішньо переміщених осіб (ВПО) і місцеве населення до об’єднання в ініціативні групи задля спільного вирішення проблемних питань та реалізації суспільно корисних ідей.

Метою роботи є підтримка ВПО у спробах самостійного вирішення їх проблем та захисту прав і свобод. Ідеї мають бути спрямовані на інтеграцію і побудову діалогу між переселенцями і місцевими громадами, захист прав переселенців, підтримку новостворених та зміцнення існуючих ініціативних груп та спільнот ВПО, зокрема, надання підтримки жінкам і вирішення проблеми гендерно-обумовленого насильства, а також захисту людей з особливими потребами та інших соціально незахищених груп населення.

До співпраці запрошуються ініціативні громадяни, ВПО, групи та організації, що мають чітко визначену ідею та бачення її реалізації.

Ідеї мають відповідати таким критеріям: бути некомерційними, неполітичними і недискримінаційними за характером, бути спрямованими на вирішення викликів/проблем різного характеру, з якими стикаються ВПО; бути актуальними; мати кількісні та якісні показники реалізації, бути корисними для прямих і непрямих бенефіціарів щодо допомоги, отриманої в результаті втілення ідеї у життя, можуть бути корисними для ВПО іншей областей, мати як короткостроковий, так і довгостроковий ефекти, співпрацювати з владою та громадськими організаціями чи ініціативними групами, як місцевому, так і на національному рівнях.

З будь-яких питань та з пропозиціями телефонуйте по буднях з 09:00 до 18:00 на +38 048 766 000 4, +38 099 322 57 14, +38 050 58 59 451, +38 066 665 30 63, або пишіть на [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.