bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Настільна гра – як спосіб закарбувати історію та ідентичність Донеччини
21.04.2017

В рамках проету «ДНК Покровськ: в мені історія країни», Ви можете долучитися до розробки настільної гри «В мені історія країни». Це гра для тих, хто цікавиться історією рідного краю, любить читати і мандрувати.

Сьогодні, коли Світ переживає процес глобалізації, стираються кордони та об’єднуються країни, постає нове питання перед кожною людиною - яким чином зберегти свою унікальність не протиставляючи себе іншим. Інтеграція у європейську родину дала поштовх до більш ретельного вивчення, збереження та поширення громадянами України своєї культурної спадщини.

Це гра для тих, хто цікавиться історією рідного краю, любить читати і мандрувати. Під час гри ви матимете можливість, здійснити подорож крізь межі часу й простору. Постати у ролі мешканців Дикого поля у різні історичні епохи, відчути себе будівничим промислового Донбасу, доторкнутися до духовної спадщини, пройтися стежками заповідних зон Донеччини та ознайомитися з життям та діяльністю видатних особистостей регіону.
Настільна гра, до розробки якої оргкомітет запрошує всіх небайдужих, ще довгі роки збиратиме за спільним столом членів родини, друзів та колег. Археологія, етнографія, історія та архітектура регіону більш не будуть «непосильним пластом знань», а стануть цікавою грою, яку зможе придбати кожен охочий та в легкій і веселій формі дізнатися щось нове про минувшину Донецької області. Додаток у вигляді розмальовки дасть можливість пізнавати історію навіть дітям від 3-х років.

P.S.Долаймо байдужість масовістю
Чекаємо на ваші креативні пропозиції.

Оргкомітет
Тел.
380930212684
380956253125
380686515509
Або на пошту:
[email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.