bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуються активісти до Експертної Ради ГО
18.05.2017

Громадська організація  «Родина Героїв Небесної Сотні», яка об’єднує рідних  полеглих Героїв, запрошує вас долучитись до Експертної Ради ГО, заради спільної праці зі  створення в Україні  Відзнак Героїв Небесної Сотні. Діяльність Ради зосереджена на напрацюванні ідей, які б найбільш повно розкрили мрію, мету, прагнення кожного Героя Небесної Сотні. Дедлайн - 31 травня 2017 р.

Члени Експертної Ради ГО вивчають спогади про Героя, його записи та розробляють пропозиції модерних і яскравих події, які можна здійснити в Україні на честь Героя. Саме так з”явилася Відзнака імені Героя України Богдана Сольчаника, який як викладач , став поруч зі своїми студентами. Його наукова діяльність трагічно обірвалася, але в пам’ять про нього кращі  молоді вчені Україні зможуть отримати  тревел-грант для виступу зі своєю науковою доповіддю в Університетах Оксфорд та Кембрідж. Члени Експертної Ради мають почесний обов’язок  оприлюднювати  ідеї вшанування Героїв , виступати у ЗМІ з приводу започаткованих Відзнак. Наразі,  громадська організація має прийняти у  члени своєї Експертної Ради трьох   нових членів, і тому зацікавлена знайти тих  представників громадського сектора, хто працює для втілення ідей Революції Гідності і прагне зробити свій внесок у втілення мрій Героїв.  Ми шукаємо представників  громадського сектора з незаплямованою репутацією, активістів Євромайдану, особливо тих, хто пов”язаний з напрямком європейської інтеграції України. Ми зацікавлені мати в членах Ради представників ГО з різних областей.

Організація роботи членів Експертної ради базується на участі  у засіданні Ради  у місті Києві один раз на квартал та дистанційному вивченні матеріалів і наданні пропозицій.

Якщо ви хочете побачити втілення своїх ідей, спробувати себе у  міжнародній співпраці, готові бути поруч з родинами Героїв у ці непрості часи, коли відбуваються розслідування та суди по злочинам на Майдані, надсилайте свого мотиваційного листа. Він має містити основні відомості про вас і опис тієї справи, якою ви по праву пишаєтеся, і яка характеризує вас.

Ми відкриті до того, щоб бачити у членах Ради і студентів університетів, якщо вони можуть привести аргументи на користь своїх поглядів і ідей.  Відзнаки Героїв - це спроба побудувати місток у Майбутнє. Це внесок у  майбутню українську ідентичність, яка розпочалася зі сміливості і відданості наших Героїв на Майдані!

Розповідь про Відзнаки можна прочитати тут: http://life.pravda.com.ua/society/2017/02/23/222727/

Діяльність у проекті (окрім відряджень) здійснюється на волонтерських засадах - pro bono.  Ви зможете самостійно планувати частоту та об’єми вашої завантаженості, будь – яка допомога з Вашого боку буде безцінною.

Для подання вашої кандидатури на участь у проекті як члена Експертної Ради, просимо надіслати мотиваційного листа на нашу електронну адресу: [email protected] Громадська організація: “Родина Героїв Небесної Сотні”: https://www.facebook.com/RG.NebesnaSotnia/?fref=ts

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.