bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДРБ шукає партнера для реалізації проекту з надання допомоги ВПО
26.06.2017

Данська Рада у справах Біженців (ДРБ) розпочинає пошук партнера серед українських неурядових організацій з метою реалізації проекту відновлення джерела засобів для існування, спрямованого на надання допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та особам, які постраждали від конфлікту в Україні, в досягненні довгострокових рішень шляхом поліпшення доступу до можливостей отримання доходу, зміцнення інституційного потенціалу та змін в законодавстві Україні. Дедлайн - 21 липня 2017 р.

 Проект буде впроваджено в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. Місцевий партнер буде відповідати за виконання показників проекту в Дніпропетровській області та окремих містах і районах Запорізької області, а саме: міста Запоріжжя та Енергодар; Запорізький, Вільнянський, Новомиколаївський, Оріхівський, Гуляйпільський, Василівський, Кам’янсько-Дніпровський, Великобілозерський, Веселівський, Михайлівський райони.

 Орієнтовна дата початку проекта: 1 вересня 2017.

 Тривалість проекту: 22 місяці.

 Кінцевий термін подачі заявок: 21 липня 2017.   

 Місцевий партнер буде відповідальний за реалізацію наступних компонентів в рамках проекту та в межах вищезазначеної зони покриття:

• Програма надання бізнес-грантів внутрішньо переміщеним особам на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу, включаючи сільськогосподарський та несільськогосподарський сектори;

•  Програма створення нових робочих місць для внутрішньо переміщених осіб;

•  Програма підвищення конкурентоспроможності внутрішньо переміщених осіб на ринку праці шляхом надання індивідуальних грантів на проходження курсів кваліфікованої професійної освіти, що пропонуються приватним сектором та різними навчальними закладами.

 За підтримки та під керівництвом співробітників ДРБ місцевий партнер буде повністю задіяний у впровадженні проекту та буде нести відповідальність за досягнення та реалізацію цілей проекту в закріпленій за ним зоні покриття.

 Партнер проекту буде обраний на підставі відповідних внутрішніх процедур ДРБ. Процес відбору прозорий та буде містити оцінку потенціалу організацій-учасників на місцях. На початковому етапі реалізації програми співробітники ДРБ забезпечать зміцнення потенціалу персоналу партнерської організації та нададуть необхідні методологічні інструменти щодо  системи управління грантами, які вже затверджені та введені в дію серед підрозділів ДРБ. Паралельно з цим, відповідальні співробітники ДРБ адміністративного, фінансового відділів, та відділів кадрів, логістики та безпеки, також проведуть відповідні професійні тренінги для персоналу партнерської організації для ознайомлення з процедурами ДРБ, яких місцевий партнер повинен дотримуватися під час реалізації проекту.

 Якщо Ваша організація зацікавлена у співпраці з ДРБ, будь ласка, перейдіть за посиланням https://drive.google.com/open?id=0BxhZjaaonXCiMGFpV2dZdzUxVWc для отримання більш докладної інформації та доступу до форми заявки.

 Заявка повинна бути відправлена на адресу: [email protected]

 ДРБ наполегливо рекомендує подавати заявки до закінчення кінцевого терміну, щоб уникнути несвоєчасного їх надання через технічні проблеми. Заявки, надані після встановленого терміну або в неналежній формі, не розглядатимуться.

 ДРБ залишає за собою право на розгляд та відбір успішних заявок на поточній основі до настання кінцевої дати прийому заявок.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.