bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс до Громадської ради при АРМА
08.08.2017

До 22 серпня 2017 продовжено конкурс з формування персонального складу Громадської ради при Національному агентстві з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Transparency International Україна закликає представників громадськості висувати свої кандидатури на конкурс до Громадської ради при АРМА!

До 22 серпня 2017 продовжено конкурс з формування персонального складу Громадської ради при Національному агентстві з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Безпосередньо конкурс має відбутися шляхом рейтингового інтернет-голосування 5 вересня 2017 року з 9:00 до 21:00.

Після перевірки кандидатів конкурсна комісія допустила до інтернет-голосування лише шість осіб. Цієї кількості не вистачає для наступного етапу конкурсу, а відтак для запуску громадської ради при АРМА.

В Україні вперше формується державний орган, який виявлятиме, розшукуватиме й управлятиме коштами та майном, що були здобуті злочинним шляхом. У тому числі, через корупційні схеми. Тому вкрай важливо забезпечити належний і прозорий громадський контроль.

Громадська рада при АРМА має широке коло повноважень і має право суттєво впливати на становлення та діяльність Агентства. Представники ради стежитимуть за витраченням бюджетних коштів, надаватимуть експертні висновки щодо проектів нормативно-правових актів АРМА, братимуть участь у відборі кандидатів на вакантні посади в Національному агентстві та інше.

Вимоги щодо кандидатів і деталі проведення голосування можна знайти за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.