bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти пропонують приєднатись до ініціативи з підвищення безпеки (Краматорськ та Слов’янськ)
20.12.2017

ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» запрошує представників державних та місцевих органів влади, правоохоронних органів, адвокатів, громадських активістів, представників неурядових організацій та інших зацікавлених сторін долучитись до роботи координаційної ради з підвищення безпеки громад в Краматорську та Слов’янську. Анкети приймаються до 15 січня 2018 року. 

Учасниками ради стануть: представники місцевого самоврядування, патрульної поліції, громадські організації, місцеві мешканці, юристи. Чисельність – 15 осіб.  

Рада буде працювати за наступними напрямками:

  • моніторинг ключових проблем безпеки в громадах Краматорська та Слов’янська, в тому числі проблем безпеки дорожнього руху та пішоходів (видимість, обмеження швидкості, дорожні умови), перевірка доступності ключових перехресть, світлофорів для людей з обмеженими можливостями;
  • виявлення ключових пріоритетів безпеки для мешканців в Краматорську та Слов’янську та вироблення шляхів їх вирішення;
  • розробка спільно з поліцією, владою та громадськістю рекомендацій з приводу підвищення рівня безпеки в громаді, в тому числі дорожнього руху та пішоходів в містах, створення доступного середовища для людей з обмеженими можливостями на дорогах цих міст.

Робоча група  працюватиме в режимі засідань один раз на місяць, щоб приєднатись до групи, необхідно заповнити до 15 січня 2018 року онлайн-форму за посиланням – https://goo.gl/forms/1UQwLwDRWa7ySelR2 

Діяльність організовано за підтримки Проекту МТД “Проект підтримки підготовки поліцейських (PTAP)”- Agriteam Canada Consulting Ltd.

 

Контакти

  • Сергій Коваленко
  •  [email protected]
  • ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу»
  • https://www.facebook.com/ngoddda/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.