bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екоклуб запрошує оцінити енергетичні плани міст
30.03.2018

Кожне місто, яке є підписантом Угоди мерів, зобов'язане розробити План дій сталого енергетичного розвитку. Цей документ має на меті підвищити енергоефективність міста та скоротити викиди парникових газів.

Екоклуб розробив методику для аналізу, за якою кожен може долучитися до громадської оцінки енергетичних планів. Були вибрані 2 ключові і прості для розуміння критерії із 9: величина зобов’язань зі скорочення викидів та адаптація органів місцевої влади з метою виконання плану дій сталого енергетичного розвитку. Ознайомитися з ними можна за посиланням.

Чому проаналізувати план свого міста це важливо? Ефективний та дієвий План дій сталого енергетичного розвитку – дороговказ, що показує куди рухатися громаді для досягнення енергонезалежності, як зменшити вплив на зміну клімату та допомагає залучати в місто інвестиції.

На сьогодні аналізи енергетичних планів уже проводить Рівне, Хмельницький, Кременчук та Полтава. Твоє може бути наступним.

За результатами аналізу 4 міст, а також даних по оцінці вищезгаданих критеріїв у інших містах, буде підготовлено національний звіт про впровадження енергетичних планів, який представимо в травні. Надавши інформацію за двома критеріями, будь-хто має можливість стати співавтором чи співавторкою цього звіту.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.