bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вікторія Фещенко: «Я щаслива від того, що мій бізнес приносить радість іншим»
17.08.2015

Портал ГУРТ презентує наступну історію успіху підприємниці, підтриманої Ресурсним центром ГУРТ у 2014-2015 рр. Цього разу читайте про Вікторію Фещенко, котра брала участь у проекті «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджувався за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги. Детальніше про досягнення Вікторії читайте нижче.

***

У зв’язку із військовим конфліктом на Сході України Вікторії Фещенко разом із родиною довелося покинути все й переїхати з Донецької області до Черкас. Після невдалих спроб знайти роботу, що задовольняла б її і морально, і матеріально, Вікторія вирішила відкрити власну справу, яка б не тільки приносила дохід, але й подобалася тим, хто з нею працюватиме.

«Все моє життя було пов’язане зі святами. Тож, не довго думаючи, як ідею власної підприємницької діяльності я вибрала організацію свят для всіх категорій населення. Йдеться про дні народження, випускні в дитячих садочках і школах, весілля, корпоративи, презентації тощо», – пояснює Вікторія.

Підприємниця працює разом із чоловіком, у якого теж проявився хист до аніматорської справи. Крім того, подружжя добре співає і забезпечує організовані свята «живою музикою», що приносить задоволення і додатковий дохід. Поки у підприємців немає найманих працівників, хоча вони мріють про команду молодих, перспективних, відданих своїй справі людей, які вміють і бажають дарувати іншим свято, гарний настрій і радість.

Перед тим, як відкрити власну справу, Вікторії, за її словами, неймовірно пощастило, бо вона стала учасницею проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», який впроваджував Ресурсний центр ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги. Тренінги, спрямовані на розвиток саме жіночого бізнесу, ще більше підштовхнули Вікторію до втілення її мрії в життя.

Провівши моніторинг конкурентів, яких, до речі, в Черкаській області немало, Вікторія зрозуміла, що її справа буде користуватися попитом, адже свята є завжди. «Зараз у нас своя клієнтська база. Ми бачимо, як сяють очі дітей, коли до них на свято приходять мультиплікаційні герої в яскравих костюмах і влаштовують справжній феєрверк емоцій. Ми помічаємо задоволені усмішки батьків. Ми приймаємо багато компліменті і добрих слів в нашу адресу. Саме це надихає нас не зупинятися й працювати далі, вкладати отримані гроші в нові костюми й реквізит», – натхненно зауважує Вікторія.

Однак на власному досвіді родина підприємців переконалася, що в їхньому випадку гроші, які були витрачені на рекламу, абсолютно не спрацювали. Найефективнішим маркетинговим засобом виявилося «сарафанне радіо», коли задоволені клієнти радили послуги аніматорів своїм друзям і знайомим. «Завдяки цьому ми зрозуміли, що краще один раз показати, як ми працюємо, аніж сім разів розказати про це!», – ділиться своїми висновками Вікторія.

Хочете ефективніше розвивати свій бізнес?

Користуйтеся Довідником підприємця на порталі ГУРТ

Проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» покликаний допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.